Start2Run

WAT

Na het grote succes van de voorbije jaren, organiseert de sportdienst van Kortessem, in samenwerking met de sportclubs Atletiek en Runners Kortessem, opnieuw dit mooie initiatief START 2 RUN.

VOOR WIE

Voor iedereen, jong of oud met een sportieve ingesteldheid vanaf 12 jaar !
Leer in groep 5 km lopen in slechts 10 weken!
Snelheid heeft geen belang, enkel en alleen rustig leren lopen, in een aangename sfeer!

WANNEER

Vanaf dinsdag 14 augustus 2018 om 19 u. 30 in de sporthal.

WAAR

Deze Start to Run-sessie wordt gegeven op de atletiekpiste te Kortessem, Mersenhovenstraat 2 (Sporthal).

HOE

We trachten in 10 weken, 3 keer per week (dinsdag en donderdag onder begeleiding en 1x individueel), ons doel te behalen, nl. deelnemen aan de 5 km tijdens de Kerkenloop op 21 oktober 2018.

INSCHRIJVEN

- Voorinschrijven: Sportdienst Kortessem : Tel 011/37 93 30 - E-mail : uit@kortessem.be
- Laatste inschrijving: de dag zelf vanaf 19 u. in de inkomhal van de sporthal.

KOSTPRIJS

€ 25 (incl. T-shirt, verzekering, begeleiding, douchegelegenheid + inschrijving Kerkenloop).
Na ontvangst van het diploma, krijg je bovendien een gedeeltelijke terugbetaling door het ziekenfonds.